• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۸۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷

نکاتی برای نگهداری قارچ‌ها به مدت طولانی

اگر می‌خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ‌ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می‌توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ‌های تازه استفاده کنید.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، قارچ ها می توانند یکی از سخت ترین مواد غذایی درنگهداری باشند چون سریع می توانند رطوبت زیادی را جذب و شروع به خراب شدن کنند. قارچ ها را تا جایی که ممکن است در بسته بندی اصلی خود نگه دارید، قارچ ها را در کیسه کاغذی یا دستمال کاغذی و یا منجمد کنید همه اینها می تواند کمک کند قارچ ها تازه تر بمانند.

نکاتی برای نگهداری قارچ‌ها به مدت طولانی

اگر می خواهید قارچ های تازه ای که خریداری کرده اید را برای مدت زمان طولانی نگه داری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آن ها استفاده کنید، می توانید از روش منجمد کردن قارچ ها استفاده کنید.

استفاده از بسته بندی اصلی برای نگهداری قارچ

1 . قارچ را در بسته بندی اصلی خود نگه دارید

اگر قرار نیست از قارچ خود استفاده کنید، بسیار خوب است که آن ها را با بسته بندی های پلاستیکی نگهدارید زیرا پوشش پلاستیکی معمولا سوراخ هایی دارد که رطوبت اضافی را بدون خشک کردن قارچ ها از بین می برد.

2. قارچ را با پوشش کوچک بپوشانید.

اگر به کمی قارچ نیاز دارید، کوچک ترین سوراخ ممکن روی پوشش پلاستیکی اصلی را ایجاد کنید. زمانی که قارچ را نیاز دارید از بسته بردارید، آن ناحیه را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.

3. قارچ ها را داخل یخچال بگذارید.

بعد از این که قارچ را به خانه آوردید، آن ها را در بسته بندی که دارد داخل یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه داخل یخچال سرعت خراب شدن را کاهش می دهد با استفاده از این تکنیک قارچ های باید حدود یک هفته سالم بماند.

نکاتی برای نگهداری قارچ‌ها به مدت طولانی

استفاده از کیسه کاغذی برای نگهداری قارچ

1. قارچ ها را در کیسه کاغذی قرار دهید.

اگر نمی خواهید قارچ ها را در بسته بندی اصلی خود نگهدارید، به جای آن می توانید آن ها را در کیسه کاغذی ذخیره کنید. اندازه کیسه می تواند بسته به این که چقدر قارچ دارید، تغییر کند اما کیسه های کاغذی قهوه ای به طور کلی بهترین انتخاب هستند. همچنین می توانید آن ها را قبل از اینکه در کیسه کاغذی جای دهید، در حوله مرطوب ببندید.

2. پاکت کاغذی را باز بگذارید.

بالای کیسه قارچ را نبندید رها کردن آن سطح رطوبت را متعادل نگه می دارد، کیسه مقداری رطوبت را به دام می اندازد باز گذاشتن آن باعث می شود از رطوبت بیش از حد قارچ جلوگیری شود.

3. کیسه را در یخچال نگهدارید.

باید کیسه کاغذی قارچ را در یخچال نگهدارید ترجیحا در یکی از کشوهای یخچال این باعث می شود عطر و مزه غذاهای دیگر به قارچ وارد نشود کشوها نیز برای تمیز نگه داشتن سبزیجات تازه به مدت طولانی طراحی شده اند با استفاده از این روش می توان قارچ را یک هفته تا10 روز نگهداشت.

نکاتی برای نگهداری قارچ‌ها به مدت طولانی

فریز کردن قارچ برای نگهداری طولانی مدت

با روش های زیر می توانید قارچ را طولانی مدت در فریزر نگه دارید:

روش اول:بلانچ کردن قارچ

  1. قارچ های سالم را انتخاب کنید، از قارچ‌های سیاه شده یا لکه‌دار استفاده نکنید یا حتی المقدور پوست آن را بگیرید.
  2. قارچ‌ها را خوب بشویید و برای مدتی قارچ‌ها را در آب سرد غوطه‌ور کنید.
  3. قابلمه‌ مناسبی پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید و مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  4. قارچ‌های خرد شده را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید.
  5. بگذارید قارچ ها به مدت 3 دقیقه درون آب جوش بپزد.
  6. قارچ‌ها بلافاصله از آب جوش خارج کرده و درون آب سرد بریزید.
  7. بعد از سرد شدن قارچ‌ها دوباره آنها را درون آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید 2 الی 3 دقیقه دیگر بپزد.
  8. دوباره قارچ‌ها درون آب سرد ریخته و درون آبکش بریزید تا آب آن‌ها خارج شود.
  9. قارچ‌های بلانچ شده را درون ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در فریزر بگذارید
  10. با این روش قارچ را به مدت 4 ماه درون فریزر می توانید نگه دارید.

روش دوم: بخارپز کردن قارچ

  1. قارچ های سالم را انتخاب کنید، از قارچ‌های سیاه شده یا لکه‌دار استفاده نکنید یا حتی المقدور پوست آن را بگیرید.
  2. قارچ‌ها خوب بشویید.
  3. قارچ ها را پس از شستشو خرد کنید.
  4. قارچ‌های خرد شده را درون ظرفی دارای آب سرد و مقداری آبلیمو بریزید.
  5. بعد از دقایقی قارچ‌ها را آب بکشید و درون آبکش ریخته تا آب آن خارج شود.
  6. قارچ‌ها را درون ظرف بخارپز ریخته و اجازه دهید به مدت 3 الی 5 دقیقه کاملا پخته شود.
  7. بعد از بخارپز شدن قارچ ‌ها را به ظرف آب سرد منتقل کنید و آب بکشید.
  8. قارچ‌ها را درون ظرف درب‌دار مناسبی در فریزر قرار دهید.
  9. بخارپز کردن سبب می شود طعم و عطر قارچ بعد از فریزر کردن حفظ شود.

روش سوم: تفت دادن قارچ

  1. قارچ‌ها را خوب بشویید و درون آبکش ریخته و بگذارید کاملا خشک شود.
  2. درون تابه‌ای مناسب مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
  3. قارچ‌های خرد شده را با چند قطره آبلیمو درون روغن بریزید تا به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بخورد.
  4. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا قارچ‌ها کمی سرد شود.
  5. قارچ ها را روی دستمال بگذارید تا روغن‌شان گرفته شود زیرا در غیر اینصورت قارچ در فریزر زود فاسد می شود.
  6. قارچ‌ها را درون ظرف درب‌دار مناسبی بریزید و در فریزر قرار دهید.
  7. اگر مقدار زیادی قارچ را با هم فریز می کنید بهتر است آن ها را در چند کیسه جداگانه یا ظرف درب دار فریز کنید تا هنگام استفاده کار شما راحت تر باشد.

نکته مهم

هنگام مصرف باید بگذارید قارچ های یخ زده آب شوند، برای این کار مطمئن ترین روش این است که از شب قبل آن ها را داخل یخچال بگذارید تا یخ آن ها باز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
راه یابی۴۰ اثر صنایع‌دستی لرستان به مرحله داوری «مهر ملی کیفیت»
معلمان و مدیران مدارس؛ رهبران فرهنگی جامعه
غرفه صدا و سیمای ایلام؛ محور توجه در نمایشگاه توانمندی‌ها
بازی های همبستگی اسلامی؛ برتری دختران بسکتبال ایران مقابل قطر
پرداخت ۲۵۳ میلیارد تومان عوارض به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان
پیشرفت عملیات روکش بزرگراه شهید خرازی اصفهان
اقامه نماز طلب باران با حضور گسترده مردم مؤمن و خداجوی مهاباد
تولید و فرهنگ کار، سنگر اصلی عبور از تحریم‌ها
کارآفرینی خانواده یزدی که نژاد مرغ بومی را متحول کرد
ارومیه صاحب خیابان غذا می شود
افتتاح کانون کودکان و نوجوانان شهر جدید سهند
خاموشی اضطرازی برق در برخی مناطق شهرستان بویراحمد
ارزیابی کیفیت آب و فاضلاب خوزستان در ۳۴ آزمایشگاه
تبدیل شدن بنایی تاریخی در یزد به محل انباشت زباله
نجات راننده محبوس در تصادف بزرگراه شهید میرزایی
میزبانی ارومیه از مسابقات بدمینتون جام فجر
یک برد و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلان در لیگ دسته یک والیبال مقابل حریفان
آئین اختتامیه سی و ششمین جشنواره تئاتر استان گلستان 
امیر عبدی به نشان نقره رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه‌ای برای بارگذاری اسناد قولنامه‌ای راه اندازی می‌شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعتراف تاریخی ترامپ
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
واکنش‌ها به یک انتصاب
آیین تکریم و معارفه مدیرکل استاندارد استان همدان
پیگیری یک وعده
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
اهدا ۱۰۳ واحد خون به بیماران در شهرستان خرامه  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)